Stuur ons een bericht

Je kunt ons alles vragen! Wij zullen jouw vraag binnen 1 werkdag beantwoorden.

Overige vragen

Voor overige vragen kunt u ons bereiken via onze klantenservice.

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur 
Zaterdag en zondag: Gesloten

U kunt ons altijd een e-mail sturen en u kunt binnen de volgende werkdag een reactie verwachten.

Een dringende vraag? Stuur ons een Whatsapp.

Veelgestelde vragen

Krijg ik een voorbeeld van het ontwerp?

Uw portret wordt opgenomen in de agenda van onze ontwerpers nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Zij werken zeven dagen per week om je binnen 24 uur een voorbeeld te bezorgen. Vergeet niet dat in tijden als Black Friday, Sinterklaas, Kerstmis en andere feestdagen de druk kan toenemen en een langere wachttijd (tot 48 uur) tot gevolg kan hebben. Wees dus op tijd!

Kan ik ook een portret laten maken van meerdere huisdieren in één?

Zeker, we kunnen tot zes dieren op één afbeelding plaatsen. Daarnaast bieden we sets van twee of drie dieren. Als u een groter aantal wilt, neem dan contact op met de klantenservice of geef dit duidelijk aan in de notities bij het bestelproces.

Ik twijfel of mijn foto voldoet aan de eisen…

Onze medewerkers van de klantenservice kunnen bepalen of een foto mag worden gebruikt. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp! Als u meerdere foto's stuurt naar onze chatbox op Whatsapp, is de kans groot dat één ervan zeker geschikt is.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

We kunnen alleen bestellingen annuleren die nog niet door de ontwerper verwerkt zijn. Heb je een foutje gemaakt? Vraag dan z.s.m. een annulering aan, zodat we op tijd kunnen ingrijpen. Na 24 uur is de bestelling hoogstwaarschijnlijk al verwerkt. Zodra dit van kracht wordt, is de service van ons ontwerp team al verricht. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar we zijn trots op de snelle service en dit omvat het zo snel mogelijk uitleveren van je bestellingen.

Zendingen en leveringen

Wat is de levertijd en wat zijn de kosten?

Digitaal Voorbeeld (1-2 werkdagen)
Gratis

Standaard Verzending NL/BE (2-4 werkdagen)
Gratis

Wat is het proces na een bestelling?

Na het plaatsen van je bestelling zullen onze ontwerpers aan de slag gaan met de ingestuurde foto(s). Het duurt ongeveer 24-48 uur om jouw ontwerp te maken. Zodra wij hiermee klaar zijn, zullen wij eerst een voorbeeld toesturen per mail. Keur je het voorbeeld goed? Dan wordt het gekozen portret gedrukt en klaargemaakt voor verzending.

Mocht het voorbeeld nog niet naar wens zijn, dan kun je nog kosteloos aanpassingen vragen bij ons ontwerpteam. We passen het aan totdat jij 100% tevreden bent.  

Zodra de goedkeuring wordt doorgegeven kunnen wij geen aanpassingen meer verwerken voor het portret. Ons ontwerpsysteem staat direct gekoppeld met het productiecentrum en dit systeem kan niet onderbroken worden. Als er per ongeluk de goedkeuring gegeven wordt is dit vaak niet omkeerbaar. Toch een fout gemaakt? Neem dan snel contact op met de klantenservice via de chat functie.

 

Mijn kunstwerk is beschadigd aangekomen.

Als je kunstwerk beschadigd geleverd is ontvang je van ons direct een nieuwe! Stuur hiervoor een foto van de beschadiging naar ons via de chat links onderaan de pagina

Wat is het retourbeleid?

Als er iets mis is met jouw geleverde portret (defect product, verkeerde bestelling, beschadigde bestelling etc.), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het portret contact met ons op. We helpen je graag bij het beoordelen van de zaak en zullen een passende oplossing vinden.

De portretten zijn persoonlijk en kunnen hierdoor niet worden doorverkocht aan anderen. Daardoor is het niet mogelijk om het portret te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Meld het ons en wij zullen zorgen voor eventuele aanpassingen aan het portret of een andere oplossing vinden! Als de fout bij ons lag krijg je kosteloos een nieuwe, indien het een eigen fout was kunnen wij tegen een lager bedrag een her-zending doen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via de chat link onderaan de pagina.

Speciale Aanvragen

Ik wil een portret laten ontwerpen in een stijl die Pets Art niet aanbiedt.

Wij zijn dagelijks op zoek naar creatieve ideeën. Neem gerust contact met ons op via de chat als je een leuk idee hebt! Wij zullen dan samen met jou en het ontwerpteam kijken naar de mogelijkheden

Antwoord niet gevonden?

Start een chat met onze klantenservice.