Gratis verzending in NL/BE

🥂 Jouw 25% feestdagen korting is automatisch al toegepast op alle producten!

🥂 Jouw 25% feestdagen korting is automatisch al toegepast op alle producten!

Gratis verzending in NL/BE

Hoe creëer jij een unieke Pets Art?

Het bestellen van jouw unieke kunstwerk is heel gemakkelijk en je zult versteld staan van het resultaat met jouw lieve huisdier in de spotlights!

Regelmatig komen er nieuwe producten bij, dus houd onze website in de gaten!

Zie hieronder de uitleg van de 4 eenvoudige stappen.

De stappen

Kies een product

Maak een keuze uit ons brede assortiment. 

Kies een ontwerp

Bekijk welk design het best bij jouw huisdier past. Er is keuze genoeg!

Upload een foto

Tevreden met een ontwerp? Upload dan een foto van jouw huisdier!

Plaats jouw bestelling

Vul bij het bestellen je gegevens in en ontvang binnen 1-2 werkdagen GRATIS een voorbeeld van jouw unieke ontwerp, gemaakt door onze ontwerpers. Je hoeft jouw gekozen product pas af te rekenen zodra je 100% tevreden bent met het ontwerp!

Nadat jouw foto is geupload ben je gereed om af te rekenen! Het unieke, voor jou bewerkte ontwerp zul je binnen 1-2 werkdagen via email ontvangen!

1. Kies een product

Wordt het iets voor aan de muur voor in de woonkamer of een super mooie fleece deken, leuke puzzel of toch die originele deurmat?

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

2. Kies een ontwerp bij ART stijlen

Jij hebt als baasje de keuze uit vier soorten ontwerpen: Watercolor, Cartoon, Oil painting en natuurlijk Costume. Alle 4 zijn ze totaal verschillend dus er zit altijd wel een ontwerp bij die bij jouw harige vriend past.

3. Upload een foto

Natuurlijk willen onze ontwerpers het meest spectaculaire kunstwerk maken. Daarom is het extreem belangrijk dat er een duidelijke foto geüpload wordt tijdens het bestelproces. Weet u niet zeker of de foto die u heeft, voldoet aan de eisen? Geen probleem, dan kijkt u gewoon even bij onze foto richtlijnen of u stuurt de foto naar ons toe via Whatsapp!

Mocht je 2 of 3 huisdieren op je product afgedrukt willen hebben, dan kun je ook per dier een foto uploaden.

4. Plaats jouw bestelling

YES! Je hebt alle gegevens ingevuld en de bestelling kan worden afgerond, wat gebeurd er nu? Je zult binnen 1-2 werkdagen de proefversie van jouw unieke ontwerp in je mailbox ontvangen, (houd deze dus goed in de gaten en check eventueel je spambox).

Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn dan kun jij dit doorgeven, onze ontwerpers werken net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent met het ontwerp!
Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd, kun je veilig afrekenen via ons vertrouwde betalingsplatform. Hierna worden de printmachines aangezet en zal jouw unieke meesterwerk binnen 2-4 werkdagen worden bezorgd.

YES! Je hebt alle stappen doorlopen, de bestelling kan worden afgerond, wat gebeurd er na de betaling? Je zult binnen 1-2 werkdagen de proefversie van jouw unieke ontwerp in je mailbox ontvangen, (houd deze dus goed in de gaten en check eventueel je spambox).

Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn dan kun jij dit doorgeven, onze ontwerpers werken net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent met het ontwerp!

Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd, worden de printmachines aangezet en zal jouw unieke meesterwerk binnen 3-5 werkdagen worden bezorgd.

Bekijk ons aanbod

Benieuwd naar de keuze die wij aanbieden?

Fotorichtlijnen

Goede belichting is erg belangrijk!

Probeer een foto te gebruiken die op een zonnige dag of in een goed verlichte kamer is gemaakt. Je flitser gebruiken kan ook!

De voorbeeldfoto heeft de juiste belichting.

Laat jouw huisdier zitten of staan

Door jouw huisdier te laten zitten of staan ​​met zijn kop in de juiste positie, help je ons enorm!

Je huisdier hoeft niet recht in de camera te kijken. Soms ziet een zijhouding er beter / mooier uit. Het enige wat we vragen is om te proberen de kop van jouw huisdier aan alle kanten vrij te houden.

Maak een foto van dichtbij

Probeer een foto te maken op een afstand van 1 tot 1,5 meter van jouw huisdier.

Zorg ervoor dat de oren, snuit en andere belangrijke kenmerken nog steeds goed zichtbaar zijn (neem de foto ook niet TE dichtbij) Indien jouw huisdier niet geheel zichtbaar is op de foto is het geen ramp! Zolang er maar ongeveer 80% van je huisdier op de foto staat.

×